Leveringsvoorwaarden opblaasdenbosch.nl 

 

 • De huurder is persoonlijk aansprakelijk bij schade en of diefstal van onze producten.
 • Onze producten dienen nagenoeg schoon en droog te worden geretourneerd. Indien er sprake is van nalatigheid, zullen wij daar kosten (40 euro schoonmaakkosten) voor in rekening brengen. (lees ook advies tip 2 tav drogen & reinigen)  
 • Het is verboden om confetti (kanon), serpentine, ballonnen of andere versiering aan onze producten te plaatsen of af te schieten. 
 • Opblaasdenbosch.nl is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel- en omliggende schade (zoals regenpijpen en hekwerken ed.) bij gebruik van onze producten
 • Bij eventuele schade dient u dat direct bij retourneren/inleveren te melden.

Op alle Overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn verklaard is Nederlands recht van toepassing tenzij op basis van dwingend recht anders wordt bepaald. 

 

Bij instemming van de boeking gaat u akkoord met bovenstaande leveringsvoorwaarden. 

 
Advies om schade en diefstal te voorkomen

 1. Bij windkracht 5 of hoger gebruik onze producten dan niet. Gelieve onze figuren dan wel binnen neer te leggen. Is de windkracht afgenomen kunt u onze producten weer gebruiken. ( lees ook onze “slecht weer garantie” op www.opblaasdenbosch.nl
 2. Drogen & reinigen: Voordat u onze producten weer komt retourneren gelieve onze producten eerst vocht vrij te maken d.m.v. een droge handdoek te gebruiken. Mocht er modder, zand, gras, vogelpoep e.d. op onze figuren achterblijven gelieve met een lauw sopje (allesreiniger) de pop af te doen met een vaatdoek. 
 3. Bij plaatsing van onze producten, zorg voor een gladde ondergrond, voorkom scherpe of harde voorwerpen in de ondergrond en/of in de nabije omgeving. Denk hierbij ook aan struiken met doornen of scherp hekwerk en gevels. 
 4. Onze producten zullen niet altijd bij u persoonlijk gebruikt worden. Toch is het raadzaam om onze producten niet uit het oog te verliezen. Geef dit dan ook door aan diegene die wel gebruikt maakt van onze producten. U, als huurder, bent eindverantwoordelijke. 
 5. Huurt u onze producten meerdere dagen, dus ook nachten. Adviseren wij u om onze producten in de nacht veilig binnen te houden om diefstal en schade te voorkomen. 
 6. Wij controleren onze producten voor en na iedere huurperiode op schade. Mocht u bij het gebruik (aanvang) van onze producten er toch achter komen dat er een schade al heeft plaats gevonden buiten u toedoen om. Gelieve een foto van de schade te mailen naar [email protected] zodra u de schade ontdekt.