ballonnen; ballonnenboog; ballonnenbogen; aanduiding; cijfers; verjaardag; opening; pensioen; huwelijk; jaartal;

Ballonnenboog

Bent u op zoek naar een voordelige ballonnenboog voor een verjaardag, bruiloft, opening of gewoon een indrukwekkende manier om gasten te ontvangen?
Bij Opblaasdenbosch.nl maken wij u ballonnenboog op maat en leverbaar waar gewenst. Onze ballonnenbogen zijn leverbaar in vrijwel alle kleuren met een maximum van 4 kleuren per boog. Zie ons ballon assortiment voor de mogelijkheden. De ballonnenboog L is 2,5 meter hoog en heeft een grond breedte van ongeveer 2,5 meter. Ideaal voor enkel en dubbele deuren.
Met circa 150-200 ballonnen van ongeveer 25 cm gaat u zeker gezien worden. Echt opvallen? Bestel dan de ballonnenboog XL deze verschijning is maar liefst 3 meter hoog en heeft een grond breedte van ongeveer 4 meter. Met circa 250-300 ballonnen steelt u de spreekwoordelijke show. Tevens kunnen wij onze ballonnenbogen met een bijzondere aanduiding toevoegen zoals een "huldeschild" of "opblaasbare cijfers".

Graag een impressie klik dan hier!

Ballonnenboog L latex ballonnen (max 4 kleuren)                € 90,- incl btw*

Ballonnenboog L metallic ballonnen (max 4 kleuren)          €100,- incl btw*
Ballonnenboog XL latex ballonnen (max 4 kleuren)             € 140,- incl btw*

Ballonnenboog XL metallic ballonnen (max 4 kleuren)       € 150,- incl btw* 

Aanduiding toevoegen per stuk                                                €    5,- incl btw*


Liever Chrome ballonnen, contact ons geheel vrijblijvend. Prijs is op aanvraag.

*Prijs is exclusief afleveringskosten

ballonnen; ballonnen pilaar; ballonnen pilaren; aanduiding; cijfers; verjaardag; opening; pensioen; huwelijk; jaartal;

Ballonnen Pilaar

Bent u op zoek naar een voordelige ballonnen pilaar voor een verjaardag, bruiloft, opening of gewoon een indrukwekkende manier om gasten te ontvangen?
Bij Opblaasdenbosch.nl maken wij u ballonnen pilaar op maat en leverbaar waar gewenst. Onze ballonnen pilaren zijn leverbaar in vrijwel alle kleuren met een maximum van 4 kleuren per pilaar. Zie ons ballon assortiment voor de mogelijkheden. De ballon pilaar heeft een hoogte van ongeveer 135 cm zonder de topballon (102 cm) of cijferaanduiding (86 cm).
De ballonnen van ongeveer 25 cm zijn leverbaar in latex en metallic.
Onze ballonnen pilaren worden standaard geleverd inclusief een bijzondere aanduiding zoals een "topballon" of "opblaasbare cijfers".
Graag een impressie klik dan hier!

1x Ballonnen pilaar latex ballonnen (max 4 kleuren)            €45,- incl btw*
1x Ballonnen pilaar metallic ballonnen (max 4 kleuren)      €50,- incl btw *

2x Ballonnen pilaar latex ballonnen (max 4 kleuren)           €80,- incl btw*

2x Ballonnen pilaar metallic ballonnen (max 4 kleuren)     €90,- incl btw *Liever Chrome ballonnen, contact ons geheel vrijblijvend. Prijs is op aanvraag.

*Prijs is exclusief afleveringskosten

Afhalen en zelf plaatsen?

Uiteraard bestaat de mogelijkheid dat wij onze producten komen leveren, plaatsen en weer retourneren. Echter heeft u bij Opblaasdenbosch.nl ook de mogelijkheid om u ballonnenboog of pilaar zelf te komen ophalen/retourneren en zelf te plaatsen. Wij leveren alle materialen voor u. Inclusief de ballonnen, het frame, een handige elektrische pomp en opzetinstructies. Echter huurt u de boog/pilaar en vragen wij een borg van €50,- contant. Deze krijgt u na de huurperiode contant weer terug bij retourneren. De prijzen zoals hierboven vermeld worden dan gereduceerd. Meer informatie over deze mogelijkheid? Contact ons dan snel!Meer informatie of een reservering plaatsen?